EN

דיאטנית

הגבינות הטבעוניות מסדרת "משומשו"

המלצה מאת יעל דרור

דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc

גבינה היא מוצר מזון בסיסי המשתלב בתפריט היומי של רוב הישראלים. עם זאת, לא כולם יכולים ליהנות מגבינה חלבית בשל רגישות ללקטוז, כשרות או סיבות אידיאולוגיות של טבעונות. פיתוח ישראלי חדש הצליח לאחרונה ליצור תחליף קולינארי לגבינה שאיננו מכיל חלב או רכיבי חלב שונים. מדובר בגבינות הטבעוניות מסדרת "משומשו" שאינן מכילות כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים והן כשרות פרווה. לגבינות הטבעוניות של "משומשו" טעם ומרקם המזכיר מאד את הגבינות החלביות, עם זאת כמות החלבון בהן נמוכה, אך יכולה להיות מסופקת על ידי מזונות אחרים בתפריט היומי (עדשים, חומוס, שעועית, טופו, דגים ועוד).

יתרון חשוב של הגבינות הטבעוניות הוא כמות גבוהה של סידן המצוי בכל מוצרי הסידרה, החשוב לבניית העצמות ובריאות הגוף. הגבינות הטבעוניות, מספקות מענה מבחינה בריאותית ותזונתית עבור קהל הצרכנים, ובמיוחד עבור אלו שעד עכשיו לא יכלו לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית. יתרון נוסף של הגבינות של "משומשו" הוא תכולת הסיבים התזונתיים התורמים לתפקוד מערכת העיכול (כ-5 גרם ל-100 גרם גבינה). הגבינות הטבעוניות של "משומשו" מגיעות במגוון אחוזי שומן נמוכים (צהובה 9%, מלוחה 5%) ומאפשרות גם למי שמקפיד על המשקל, לשלב אותן בתפריט באופן קבוע.

שווה להכיר את המוצרים החדשים של הגבינות הטבעוניות מסדרת "משומשו" ולשלבן בתפריט היומי בהתאם לסוגי המזונות והערכים התזונתיים שאנו מעוניינים לספק לגופינו.

diet

יצירת קשר

טל. 04-6320269 | פקס. 04-6320110 | kerent@ganshmuel.com

לכל שאלה מלאו את הטופס יצירת קשר ונחזור אליכם בהקדם

EN