EN

חצילים בסגנון אינבולטיני

חצילים בסגנון אינבולטיני משומשו טבעוני

מרכיבים:

  • 1 חציל
  • 2 כפות שמן זית
  • כף רסק או עגבניות מרוסקות למילוי
  • 100 גרם משומשו
  • 18% כף פסטו רצוי
  • אורגנו
  • מלח
  • כף שמן נוספת

אופן הכנה:

  • פורסים דק את החציל.
  • מכינים בלילת רוטב: רסק עגבניות, שמן זית, אורגנו מלח וקורט סוכר.
  • על תבנית אפיה מניחים נייר אפיה. מחממים תנור ל 200-250 מעלות.
  • מורחים כף שמן זית על נייר האפיה ומניחים את החצילים.
  • מורחים על החצילים את הבלילה.
  • מכניסים לתנור ל15 דקות שיזהיבו מעט.
  • מפזרים על כל פרוסה חצי פרוסת משומשו טבעוני, מגלגלים את הפרוסות לגליל. אפשר למרוח עם שארית רוטב הפיצה מדוללת במים ( לא חובה)
  • מחזירים את התבנית לתנור החם לעשר דקות עד שמשחים ומשומשו נמס מעט.

קר או חם זה טעים בטירוף!!!

המתכון מתוך בלוג הקדירה של ששי | לבלוג >

יצירת קשר

טל. 04-6320269 | פקס. 04-6320110 | kerent@ganshmuel.com

לכל שאלה מלאו את הטופס יצירת קשר ונחזור אליכם בהקדם

EN