EN

מגוון פיצות טעימות במיוחד

מגוון פיצות טעימות במיוחד

פיצה פיקנטית

הפיצה הפיקנטית יכולה להיות גם הפיצה החריפה, זה תלוי בכם. אני פיזרתי מעל הפיצה שביבי צ'ילי אדום אבל אתם אוהבים חריף אני ממליצה לחתוך פלפל חריף אדום ולהוסיף לרוטב האדום. הבצק- לפיצה הזו השתמשתי בקמח מלא. צורת ההכנה זהה לחלוטין לבצק מהפיצה הקלאסית רק שאת הקמח הלבן נחליף בקמח מלא. אני ממליצה לרדד את הבצק לעובי של לפחות 1 ס"מ ולא ללכת על בצק דק מידי בפיצה הזו. הרוטב- לרוטב לטגן בצל קצוץ, להוסיף קופסאת עגבניות קצוצות, כף בזיליקום מיובש, כף אורגנו מיובשת ושן שום כתושה. לתבל במלח ופלפל גרוס. הגבינה- צהובה טבעונית של משומשו התוספות- עגבניות טריות קצוצות, זיתי קלמטה, שביבי צ'ילי חריף אדום.

הבצק:

  • לערבב מרכיבים יבשים ובהדרגה להוסיף מרכיבים רטובים עד לקבלת תערובת אחידה ובצקית.
  • ללוש טוב לכדור, להניח בקערה ולכסות במגבת ל 10 דקות.
  • לרדד את הבצק לעיגול בעובי 1 ס"מ.
  • לחורר מעט עם מזלג, להניח על נייר אפיה על רשת ולאפות על גריל בחלק העליון של התנור,10 דקות על 200 מעלות.

הרוטב:

  • לטגן בצל קצוץ, להוסיף קופסאת עגבניות קצוצות, כף בזיליקום מיובש, כף אורגנו מיובשת ושן שום כתושה.
  • לתבל במלח ופלפל גרוס.

הכנה והגשה:

לפזר גבינת משומשו ותוספות, לאפות כעשר דקות על 200 מעלות בחלק העליון של התנור, על גריל.

המתכון מתוך בלוג TivonEat | לבלוג >

יצירת קשר

טל. 04-6320269 | פקס. 04-6320110 | kerent@ganshmuel.com

לכל שאלה מלאו את הטופס יצירת קשר ונחזור אליכם בהקדם

EN