חצילים בסגנון אינבולטיני עם פרוסות גבינה צהובה טבעונית "משומשו"
מתכון של בלוג הקדירה של ששי
אם גם אתם אוהבים מתכונים מבוססי חצילים, אתם חייבים לנסות את המתכון הטבעוני הבא! הוא קל להכנה, עשיר בערכים תזונתיים וחשוב מכל – הוא טעים, טעים!!

מצרכים:
- 1 חציל
- 2 כפות שמן זית
- כף רסק או עגבניות מרוסקות למילוי
- פרוסות צהובה משומשו בסגנון קלאסי
- 18% כף פסטו רצוי
- אורגנו
- מלח
- כף שמן נוספת
אופן ההכנה:
- פורסים דק את החציל.
- מכינים בלילת רוטב: רסק עגבניות, שמן זית, אורגנו מלח וקורט סוכר.
- על תבנית אפיה מניחים נייר אפיה. מחממים תנור ל 200-250 מעלות.
- מורחים כף שמן זית על נייר האפיה ומניחים את החצילים.
- מורחים על החצילים את הבלילה.
- מכניסים לתנור ל15 דקות שיזהיבו מעט.
- מניחים על כל פרוסת חציל חצי פרוסת משומשו טבעוני, ומגלגלים לגליל. אפשר למרוח בשארית רוטב מדוללת במים ( לא חובה)
- מחזירים את התבנית לתנור החם לעשר דקות עד שמשחים ומשומשו נמס מעט.
קר או חם זה טעים בטירוף!!!