לביבות טבעוניות מתפוח אדמה, בטטה ומלוחה "משומשו"
לא חייבים לחכות לחנוכה בשביל ליהנות מלביבות חמות וטעימות מתפוחי אדמה בשילוב מלוחה טבעונית "משומשו", אפשר (ומומלץ) להגיש בכל ימות השנה ובכל שעה.
מצרכים:
- בטטה אחת גדולה מגורדת גס,
- תפוח אדמה קטן מגורד גס,
- חצי בצל בינוני מגורד דק,
- כף עירית / עלי פטרוזיליה קצוצים,
- כף שמן קנולה,
- 3/4 כוס קמח טמפורה (מומלץ, אבל לא חובה),
- 3 כפות גדושות של פירורי לחם
- 2-3 כפות מלוחה משומשו מפוררת.
- לתיבול: כפית מלח שטוחה וקמצוץ פלפל שחו
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפיה ומערבבים את כל החומרים בקערה.
- משמנים את נייר האפייה, יוצרים קציצות עם הידיים ומניחים על התבנית.
- מרססים מעל מעט שמן ואופים בתנור במשך 30 דקות. הופכים צד ומשאירים 10 דקות נוספות
להגיש חם, בתיאבון !
הצעת הגשה:
התמונה להמחשה בלבד