סירות זוקיני עם מוצרלה משומשו כשל"פ

נשנוש טבעוני, קליל וכשר לפסח.
סירות זוקיני עם מוצרלה משומשו כשל"פ
מצרכים:
  • שמן זית
  • 1 זוקיני בינוני
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 עגבניות חתוכות לפרוסות דקות או מספר עגבניות שרי
  • משומשו גוש מוצרלה חתוך לריבועים / מלבנים
  • בזיליקום טרי
  • זיגוג בלסמי
אופן ההכנה:
  • מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
  • חותכים זוקיני לשניים לאורך. וחורצים עם סכין צלבים בצידו הפיני של הזוקיני.
  • מברישים את הצד החתוך של הקישואים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
  • מניחים את הזוקיני, עם הצד החתוך כלפי מטה ומטגנים עד שהזוקיני נחרך ומתחיל להתרכך, כ-8-10 דקות. ומסירים מהאש.
  • הופכים את הזוקיני ומניחים עליו שכבות של מוצרלה משומשו
  • מעל המוצרלה מפזרים עגבניות, מלח ופלפל.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220C למשך 10-15 דקות.
  • מוציאים מהתנור ומפזרים מעל מעט עלי בזיליקום ונגיעות של בלסמי.

בתיאבון!

הצעת הגשה:

התמונה להמחשה בלבד