סירות זוקיני עם מוצרלה משומשו כשל"פ
נשנוש טבעוני, קליל וכשר לפסח.

מצרכים:
- שמן זית
- 1 זוקיני בינוני
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 2 עגבניות חתוכות לפרוסות דקות או מספר עגבניות שרי
- משומשו גוש מוצרלה חתוך לריבועים / מלבנים
- בזיליקום טרי
- זיגוג בלסמי
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
- חותכים זוקיני לשניים לאורך. וחורצים עם סכין צלבים בצידו הפיני של הזוקיני.
- מברישים את הצד החתוך של הקישואים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
- מניחים את הזוקיני, עם הצד החתוך כלפי מטה ומטגנים עד שהזוקיני נחרך ומתחיל להתרכך, כ-8-10 דקות. ומסירים מהאש.
- הופכים את הזוקיני ומניחים עליו שכבות של מוצרלה משומשו
- מעל המוצרלה מפזרים עגבניות, מלח ופלפל.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220C למשך 10-15 דקות.
- מוציאים מהתנור ומפזרים מעל מעט עלי בזיליקום ונגיעות של בלסמי.
בתיאבון!
הצעת הגשה:
התמונה להמחשה בלבד