סלט סלקים עם מלוחה טבעונית "משומשו", הדרים ופיצוחים
מתכון של עדן ועודד
מתכון פשוט למנה טעימה, קלילה, מרעננת ובריאה. סלט סלק משודרג ועם גבינה מלוחה טבעונית "משומשו"
מצרכים:
- סלקים
- תפוזים
- צילי יבש
- כף סוכר
- פיצוחים
- גבינה מלוחה טבעונית משומשו
אופן ההכנה:
- נחמם תנור מראש ל-220 מעלות ונכניס את הסלקים השלמים לאפיה וריכוך במשך כ-30 דקות. לאחר מכן יש להוציא לצינון.
- יש לחתוך את הסלקים לסירות ולסדר בתבנית אפיה קטנה עם מעט שמן זית ומלח גס. יש לצרוב במשך 10-15 דק ולהוציא לצינון.
- סוחטים מיץ מתפוזים ישירות למחבת עם מעט צילי אדום וכף סוכר. מצמצמים לסירופ.
- בצלחת בסגנון ״צלחת גבינות״ מסדרים את הסלקים ואת הגבינה, מזליפים מעל את רוטב התפוזים ובנוסף שמן זית, לימון ופלפל שחור. מעל כל זה מפזרים את תערובת הפיצוחים ומגישים!
בתיאבון !
הצעת הגשה:
התמונה להמחשה בלבד
המתכונים של עדן ועודד
קצרה היריעה מלהכיל את הרזומה המפואר והמרשים של הזוג עדן הראל ועודד מנשה. בין פועליו הרבים, הזוג מנחה את תוכנית הבישול האהובה והפופולארית "שולחן ערוך" - במסגרתה הם מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי טעימה. ביניהם מבחר מתכוני פרווה עם מוצרי משומשו, בעלי כשרות מהודרת של העדה החרדית, ומציגים פתרון נהדר לתפריט פרווה איכותי לכל זמן.
מתכונים נוספים של: עדן ועודד
פוקצ'ות מיוחדות, ירקות וגבינת שמנת טבעונית "משומשו"