עוגת בסקוויטים טבעונית

עוגת ביסקוויטים מיוחדת, צבעונית ומפתיעה, תענוג אמיתי במיוחד בימי הקיץ החמים.
עוגת בסקוויטים טבעונית
מצרכים:

 

  • 2-3 פסים של ביסקוויטים קקאו

מצרכים למלית חמאת בוטנים:

מצרכים למלית ממרח נוגט:

מצרכים למלית שוקולד לבן:

אופן ההכנה:

להכנת מלית חמאת הבוטנים:

  1. שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.
  2. טועמים ומאזנים מתיקות לפי הצורך. במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.

להכנת מלית הנוגט:

  1. שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.
  2. טועמים ומאזנים מתיקות לפי הצורך.
  3. במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.

הכנת מלית השוקולד הלבן:

  1. ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.
  2. במעבד מזון טוחנים יחד את הגבינות, הקצפת, הסוכר והדבש.
  3. מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת.
  5. טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.

הרכבת העוגה:

  1. מניחים ב-2 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה.
  2. מניחים שכבה של עוגיות ביסקוויט.
  3. יוצקים את שכבת חמאת הבוטנים בשתי התבניות
  4. מניחים שכבה נוספת של עוגיות ביסקוויט
  5. יוצקים מעל את שכבת גבינת הנוגאט.
  6. מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת
  7. למעלה מורחים בצורה נאה את שכבת השוקולד הלבן
  8. שומרים במקרר כשמונה שעות או שעתיים בהקפאה עד להגשה.
הצעת הגשה:

התמונה להמחשה בלבד