עוגות גבינה אישיות בכוסות עם שוקולד לבן ופירורי עוגיות

מתכון נפלא וקל להכנה, לעוגת גבינה משומשו טבעונית עם פירורי עוגיות, במנות אישיות – רגע של אושר.
עוגות גבינה אישיות בכוסות עם שוקולד לבן ופירורי עוגיות
מצרכים:

מצרכים לבסיס:

  • 2 חבילות עוגיות אוראו (או פתי בר או כל עוגייה אחרת לפי הטעם)

מצרכים למלית:

אופן ההכנה:
  1. מפוררים חבילת אחת של עוגיות בתחתית של 6 כוסות שקופות
    מכינים את המלית:
  2. ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.
  3. במעבד מזון מקציפים יחד את הגבינות, הקצפת והסוכר.
  4. מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת למעבד המזון ומעבדים את הכול יחד.
  6. טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
  7. יוצקים על שכבת העוגיות ומפזרים שכבה נוספת של עוגיות מפוררות מעל המלית ומעבירים למקפיא לשעתיים.

מוציאים מהמקפיא, מגישים ונהנים !

הצעת הגשה:

התמונה להמחשה בלבד