עוגות גבינה אישיות בכוסות עם שוקולד לבן ופירורי עוגיות
מתכון נפלא וקל להכנה, לעוגת גבינה משומשו טבעונית עם פירורי עוגיות, במנות אישיות – רגע של אושר.
מצרכים:
מצרכים לבסיס:
- 2 חבילות עוגיות אוראו (או פתי בר או כל עוגייה אחרת לפי הטעם)
מצרכים למלית:
- 3 גביעים של ממרח גבינת שמנת בטעם טבעי משומשו 9%
- חצי כוס קצפת צמחית או קרם קוקוס
- 2/3 כוס סוכר
- כפית או שתיים מיץ לימון טרי
- 200 גר' שוקולד לבן פרווה איכותי
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
- מפוררים חבילת אחת של עוגיות בתחתית של 6 כוסות שקופות
מכינים את המלית: - ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים.
- במעבד מזון מקציפים יחד את הגבינות, הקצפת והסוכר.
- מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת למעבד המזון ומעבדים את הכול יחד.
- טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
- יוצקים על שכבת העוגיות ומפזרים שכבה נוספת של עוגיות מפוררות מעל המלית ומעבירים למקפיא לשעתיים.
מוציאים מהמקפיא, מגישים ונהנים !
הצעת הגשה:
התמונה להמחשה בלבד