פיצה כרובית עם מגורדת משומשו כשל"פ
מתכון פשוט ומזין. גם טבעוני וגם כשר לפסח וכי חשוב ממש ממש טעים. פיצה כרובית !

מצרכים:
- 1 כרובית בינונית
- 1 כוס קמח מצה
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית אבקת שום
- משומשו מגורדת לפיצה ואפייה
- רוטב עגבניות (אפשר מוכן)
- אורגנו יבש
- מלח ופלפל
- שמן זית
- בזיליקום טרי לקישוט (אופציונלי)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- חותכים את הכרובית לפרוסות בעובי של כ 2-3 ס"מ (למעיין "סטייקים").
- מערבבים בקערה קמח מצה ותבלינים.
- מורחים את הכרובית בשמן זית ומכניסים אותה לקערה עם הקמח והתבלינים עד שהיא מצופה מכל הכיוונים.
- מניחים את הכרובית המצופה בתבנית על ניר אפייה, ומכניסים לתנור למשך כ 20 דקות עד שהיא מתרככת.
- מוציאים מהתנור, מורחים על החלק העליון רוטב עגבניות ומפזרים מעל מגורדת משומשו.
- מכניסים לתנור לכ- 15 דקות נוספות או עד להזהבה.
- לפני ההגשה ניתן לקשט עם עלי בזיליקום טרי.
בתיאבון!
הצעת הגשה:
התמונה להמחשה בלבד