פלאק פניר טבעוני עם גבינה מלוחה טבעונית "משומשו"

מתכון של שאול בן-אדרת
מנה הודית מושלמת, קלילה, בריאה וטעימה מאוד - תבשיל תרד וגבינות טבעוני.
פלאק פניר טבעוני עם גבינה מלוחה טבעונית "משומשו"
מצרכים:
  •  0.5 ק”ג עלי תרד טריים
  •  0.5 בצל קצוץ דק
  •  200 גרם גבינה מלוחה משומשו
  •  4 כפות חמאה טבעונית משומשו
  •  1 עלה דפנה
  •  1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
  •  2 שיני שום קצוצות דק
  •  1 כפית זרע כמון
  •  0.5 כפית כורכום
  •  0.25 כפית מלח
  •  0.25 כפית פלפל שחור
  •  0.5 כפית חלבה טחון
  •  0.5 כפית כורכום טחון
  •  2 תרמילי הל שבורים
  •  0.5 כוס מים
אופן ההכנה:
  1. חולטים את התרד בסיר עם מים רתוחים, סוחטים את התרד מהנוזלים, מעבירים למעבד מזון וטוחנים.
  2. מאדים במחבת את הבצל והשום עם חמאה טבעונית משומשו כ-2 דקות
  3. מוסיפים את תרמילי ההל, זרעי הכמון, כורכום, חילבה וג’ינג’ר ולבשל כ-2 דקות
  4. מוסיפים את התרד הטחון והמים ומבשים כ-10 דקות עד לצימצום
  5. להמליח ולפלפל
  6. לכבות את האש
  7. ניתן להגיש חם ואז חותכים את הגבינה המלוחה משומשו לקוביות 1*1 ס”מ מוסיפים לסיר, ומערבבים בעדינות.
  8.  או להגיש קר ולפורר את הגבינה מעל התרד כשהיא קרה.
הצעת הגשה:

התמונה להמחשה בלבד

המתכונים של שאול בן-אדרת
שאול בן-אדרת
שאול בן אדרת, אחד השפים הבולטים והמוערכים בעולם הקולינריה הישראלי, המתמחה ברזי המטבח הצרפתי ובעליהן של מסעדות שף מהחמות והמובילות בארץ. בנוסף, בן אדרת, מנחה תכניות בישול, כותב טור בעיתון, מעביר סדנאות ומתמחה בייעוץ קולינרי. עם הטאץ' הייחודי לו, מציג בן אדרת מנות טבעוניות, בשילוב המוצרים המיוחדים של משומשו".
מתכונים נוספים של: שאול בן-אדרת
בורקס טבעוני במילוי דלעת, תרד וגבינה טבעונית "משומשו" שקיות מנגולד טבעוניות