פשטידת תרד עם גבינות טבעוניות "משומשו"
פשטידת תרד, 100% טבעונית, קלילה וטעימה בטירוף, מושלמת לאירוח או לארוחת ערב משפחתית
מצרכים:
- 100 גרם שמן קוקוס
- 2 כוסות קמח
- ½ 1 כוסות חלב צמחי
- 1 כוס מים
- 500 גרם חבילת עלי תרד טריים ושטופים (ניתן לקנות מוכן)
- 2 בצלים
- 1/2 חבילת מלוחה משומשו
- 1/2 כוס משומשו מגורדת לפיצה ואפייה
- מלח (כ-1/2 כפית), פלפל ואגוז מוסקט
אופן ההכנה:
- מוסיפים לקערה קמח, 100 גרם שמן קוקוס, מלח, כוס מים ומכניסים למקרר ל-1/2 שעה
- קוצצים 2 בצלים ומטגנים אותם. שוטפים היטב את התרד ומוסיפים אותו לבצלים המטוגנים.
- מוסיפים לקערה את הגבינות "משומשו" ומערבבים היטב.
- מוסיפים ½ 1 כוס חלב סויה ותבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
- לשמן תבנית, סביב כל דפנותיה לשים בצק, ולנעוץ בסכין מעט את הבצק.
- מכניסים את התבנית עם הבצק לתנור בחום של כ-150 מעלות שחומם מראש ואופים כחמש עד עשר דקות.
- שופכים על הבצק האפוי את תערובת התרד אשר הכנו ואופים כחצי-שעה נוספת.
הצעת הגשה:
התמונה להמחשה בלבד