פשטידת תרד עם גבינות טבעוניות "משומשו"

פשטידת תרד, 100% טבעונית, קלילה וטעימה בטירוף, מושלמת לאירוח או לארוחת ערב משפחתית
פשטידת תרד עם גבינות טבעוניות "משומשו"
מצרכים:
אופן ההכנה:
  1. מוסיפים לקערה קמח, 100 גרם שמן קוקוס, מלח, כוס מים ומכניסים למקרר ל-1/2 שעה
  2. קוצצים 2 בצלים ומטגנים אותם. שוטפים היטב את התרד ומוסיפים אותו לבצלים המטוגנים.
  3. מוסיפים לקערה את הגבינות "משומשו" ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים ½ 1 כוס חלב סויה ותבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  5. לשמן תבנית, סביב כל דפנותיה לשים בצק, ולנעוץ בסכין מעט את הבצק.
  6. מכניסים את התבנית עם הבצק לתנור בחום של כ-150 מעלות שחומם מראש ואופים כחמש עד עשר דקות.
  7. שופכים על הבצק האפוי את תערובת התרד אשר הכנו ואופים כחצי-שעה נוספת.

הצעת הגשה:

התמונה להמחשה בלבד