לביבות קישואים עם מגורדת משומשו כשל"פ

לביבות קישואים - פריכות, טעימות, טבעוניות וכשרות לפסח :)
לביבות קישואים עם מגורדת משומשו כשל"פ
מצרכים:
  • 4 קישואים בינוניים
  • 1 בצל סגול
  • 2 שיני שום
  • ¾ כוס קמח מצה
  • ¾ כוס משומשו מגורדת לפיצה ואפייה
  • ⅓ כוס קמח חומוס
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
אופן ההכנה:
  • מגרדים את הקישואים עם פומפייה גסה.
  • מניחים את הקישואים המגורדים על מסננת, ממליחים וממתינים כ- 10 דקות לצורך הגרת נוזלים, לאחר מכן, סוחטים היטב את ייתרת הנוזלים, ומניחים בצד.
  • בקערה מערבבים קמח חומוס עם מעט מים.
  • מוסיפים לקערה את הקישואים, מגורדת משומשו, בצל סגול קצוץ, שום כתוש, קמח מצה, אבקת אפייה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  • מחממים במחבת שמן זית
  • מניחים כף מלאה של התערובת על המחבת ומטגנים כ 2 דקות מכל צד או עד להזהבה.

בתיאבון!

הצעת הגשה:

התמונה להמחשה בלבד