לביבות קישואים עם מגורדת משומשו כשל"פ
לביבות קישואים - פריכות, טעימות, טבעוניות וכשרות לפסח :)

מצרכים:
- 4 קישואים בינוניים
- 1 בצל סגול
- 2 שיני שום
- ¾ כוס קמח מצה
- ¾ כוס משומשו מגורדת לפיצה ואפייה
- ⅓ כוס קמח חומוס
- 2 כפיות אבקת אפייה
- מלח ופלפל
- שמן זית
אופן ההכנה:
- מגרדים את הקישואים עם פומפייה גסה.
- מניחים את הקישואים המגורדים על מסננת, ממליחים וממתינים כ- 10 דקות לצורך הגרת נוזלים, לאחר מכן, סוחטים היטב את ייתרת הנוזלים, ומניחים בצד.
- בקערה מערבבים קמח חומוס עם מעט מים.
- מוסיפים לקערה את הקישואים, מגורדת משומשו, בצל סגול קצוץ, שום כתוש, קמח מצה, אבקת אפייה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
- מחממים במחבת שמן זית
- מניחים כף מלאה של התערובת על המחבת ומטגנים כ 2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
בתיאבון!
הצעת הגשה:
התמונה להמחשה בלבד