פוקי בול NOTUNA
מתכון של טבעונרות
ארוחה שלמה בקערה אחת! קלילה, טרייה ובריאה אבל משביעה ומזינה 🙂
הידעתם שמקור המנה בהוואי? כן כן! לפוקי בול גרסאות רבות אבל תמיד מדובר בקערה עשירה וססגונית מלאה בירקות טריים המונחים על אורז יחד עם טונה משומשו כתוספת חלבון.
הידעתם שמקור המנה בהוואי? כן כן! לפוקי בול גרסאות רבות אבל תמיד מדובר בקערה עשירה וססגונית מלאה בירקות טריים המונחים על אורז יחד עם טונה משומשו כתוספת חלבון.

מצרכים:
- חצי חבילת NOTUNA טונה טבעונית משומשו
- כוס וחצי אורז עגול מבושל
- 3-4 צנוניות
- גבעול בצל ירוק
- 1 מלפפון
- חצי אבוקדו
- כף אצות וואקמה
- מעט בוטנים קצוצים ושומשום שחור
רוטב פונזו פיקנטי:
- כף רוטב סויה
- כפית מיץ לימון
- כפית חומץ אורז
- כפית מירין
- חצי כפית שמן שומשום
- קורט פתיתי צ'ילי חריף מעל
אופן ההכנה:
תחילה נשרה את אצות הוואקמה במים עד התרככות ונסנן. נערבב את הרוטב בקערית קטנה. נפרוס את כל הירקות לפרוסות. נניח אורז בקערת הגשה, נסדר מעל את הטונה והירקות ונפזר מעט בוטנים ושומשום שחור. לפני הגשה נמזוג מעל את הרוטב.
בתאבון!
קישור לבלוג: https://www.facebook.com/veganrut/
קישור לאתר: https://veganrut.com/
המתכונים של טבעונרות

אני רות, נכון שהשם טבעונרות נשמע עכשיו הרבה יותר הגיוני? ? אני טבעונית מסיבות מוסריות ונהנית מטבעונות כבר למעלה מעשור. ככל שעובר הזמן אני מעמיקה את ההיכרות שלי עם עולם חומרי הגלם המופלא שלטבע יש להציע ונהנית מכל רגע. השאיפה שלי בתחום היא לחדש! לבנות מתכונים מיוחדים, יצירתיים ומקוריים, לגלות חומרי גלם חדשניים ולהפתיע כל פעם מחדש עם מנה מעניינת וטעימה. מזמינה אתכם להצטרף אלי למסע המופלא בעולם הבישול הטבעוני מלא הטעם, המוסר והשמחה!
מתכונים נוספים של: טבעונרות
בייגל'ה ירושלמי ממולא מלוחה 5% משומשו וזעתר
גלידוניות לוטוס טבעוניות עם גבינת שמנת משומשו
סופגניות בייבי מגבינת שמנת משומשו
עוגיות חמאה כמו של פעם !
אמפנדס NoTuna משומשו
קציצות קבב מטחון משומשו
ראפ טורטייה סלק עם פסטרמה טבעונית ויגרדן
סלט NOTUNA נפלא
סלט עשיר ומרענן במיוחד לשולחן החג
בורקס דפי אורז ממולאים בסלמי טבעוני ויגרדן
מניפת חציל ממולאת טחון משומשו על מצע רוטב ירקות שרופים.