סלט עשיר ומרענן במיוחד לשולחן החג

מתכון של טבעונרות
מתכון לסלט חגיגי, מרענן ומיוחד שיתאים לכם בול לשולחן החג! סלט עשיר אבל קליל עם טעמים מרעננים 2 מרכיבי קסם פשוטים שמשדרגים את המנה: גבינת פטה טבעונית משומשו ונענע טרייה ונפלאה
סלט עשיר ומרענן במיוחד לשולחן החג
מצרכים:
  • חבילת גבינת פטה משומשו
  • חבילת עלי ארוגולה/רוקט
  • חופן נדיב עלי נענע
  • כוס גרגירי רימון
  • חבילת נבטי חמנייה
  • חופן אגוזי קשיו קצוצים מסוכרים (ראו הסבר בסוף), אפשר במקום גם פקאנים/שקדים/מקדמיה ועוד ועוד

לרוטב:

  • מיץ מלימון גדול
  • כפית חרדל דיז'ון גרגירים
  • כף רכז רימונים
  • כף סירופ מייפל טבעי
  • כף שמן זית
אופן ההכנה:

לחתוך את הפטה לקוביות קטנות ולשים בקערה גדולה.

לקצוץ גס את הרוקט והנענע ולהוסיף לקערה יחד עם נבטי החמנייה, גרגירי הרימון והאגוזים המסוכרים.

לערבב את כל מרכיבי הרוטב בקערית קטנה.

לפני הגשה למזוג את הרוטב על הסלט ולערבב היטב.

לאגוזים מסוכרים:

לערבב כוס אגוזים עם 2 כפות סירופ מייפל טבעי עד לכיסוי כל האגוזים. להעביר לתבנית אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כ 10 דקות עד שמשחים, לשים לב שלא נשרף! לצנן מעט לפני ההוספה לסלט.

בתאבון!

 

קישור לבלוג: https://www.facebook.com/veganrut/
קישור לאתר: https://veganrut.com/

המתכונים של טבעונרות
טבעונרות
אני רות, נכון שהשם טבעונרות נשמע עכשיו הרבה יותר הגיוני? 😉 אני טבעונית מסיבות מוסריות ונהנית מטבעונות כבר למעלה מעשור. ככל שעובר הזמן אני מעמיקה את ההיכרות שלי עם עולם חומרי הגלם המופלא שלטבע יש להציע ונהנית מכל רגע. השאיפה שלי בתחום היא לחדש! לבנות מתכונים מיוחדים, יצירתיים ומקוריים, לגלות חומרי גלם חדשניים ולהפתיע כל פעם מחדש עם מנה מעניינת וטעימה. מזמינה אתכם להצטרף אלי למסע המופלא בעולם הבישול הטבעוני מלא הטעם, המוסר והשמחה!
מתכונים נוספים של: טבעונרות
סופגניות בייבי מגבינת שמנת משומשו עוגיות חמאה כמו של פעם ! אמפנדס NoTuna משומשו קציצות קבב מטחון משומשו ראפ טורטייה סלק עם פסטרמה טבעונית ויגרדן סלט NOTUNA נפלא בורקס דפי אורז ממולאים בסלמי טבעוני ויגרדן מניפת חציל ממולאת טחון משומשו על מצע רוטב ירקות שרופים.